21 Mart 2012 Çarşamba

simdiki aklim. ..

Erkenden dinlenmeye baslamisken bir de baktik ki, ne cok zamangecmis. Hayat da boyle ya, bir anda pirrr diye ucup gitmis.
Hal boyle olunca eline kalemi (kalemle yazan var da sanki )alip da yazmak ne mumkun..
Hayaller hayaller, hep huzurlu zamanlar icin. Kosturmaca icinde gecen omrumuzun bir  yerlerinde bir nebze olsun nefes alabilmek icin...
Evlenmeden once hayalimdeki evden su anda eser yok. Tika basa esya dolu, abuk subuk kalabaliklarin dolu oldugu bir suru dolap, atmaya kiyamadigim kagit, defter, ust, bas... le le le hanimey :) Bu da Zeynep hanimdan bir anektot...
Zaman zaman tum esyalardan kurtulmak, ruhmu ferahlatmak istiyorum. Keske soyle sade , kullanisli ve kucuk esyalarim olsaydi diye hayiflanasim var. Simdi ki aklim olsaydi demek istiyorum bu koseye... Evet evet ,boyle iyi.

Mesela bu goruntu beni mutlu ediyor, benim olmasa da...Ne kadar ferah degil mi?
Ya  da isten gucten kacip uzun bir tatil yapip, ruhumu mu yenilesem !



Hah tam da boyle birset iste...
Dikisler diksem,  uydursam kaydirsam ,kimsenin aklina fikrine gelmeyen aksesuarlar yapsam ... Sanirim icimde desinator, terzi yamagi, ic mimar, bahcivan, azcik asci, tembel, is kadini, yazar cizer , dusunur , fotografci ruhlarindan az biraz bulunmakta... O yuzden boyle gelip gitmeler cok oluyor :)
Aksam aksam ne uzattiysam ...
İyi geceler

h.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder